logotipo

Service och support

Vi levererar kompletta och skräddarsydda lösningar till dina projekt.

Supportdokument

Här kommer du inom kort att hitta en dokumentportal för dig som köpt eller hyr ett aggregat från Svenska kraftprodukter AB. Portalen innehåller dokument såsom manualer, instruktionsböcker och besiktningsdokument samt miljödeklarationer, intyg och säkerhetsblad.

Du kommer att kunna hitta all information som angår din maskin genom att söka på de fyra sista siffrorna i maskinens aggregatnummer.

Vill du bli meddelad när dokumentportalen lanseras?

Vi arbetar hårt med att utveckla vårt bibliotek av supportdokument för att kunna ge dig bästa möjliga service. Den färdiga versionen släpps snart.

Fyll i din e-post nedan för att bli meddelad:

Som ett kundnära företag vill vi på Svenska Kraftprodukter AB alltid erbjuda bästa service och support under alla steg i processen. Därför prioriterar vi att vara tillgängliga och lyhörda redan från den inledande behovsanalysen ända till installation och eftermarknadsservice.

Vi vet också att varje behovsbild ser annorlunda ut och har därför tagit fram olika servicepaket för att bättre anpassa oss till dina unika behov. Kontakta oss för att få mer information om vilka unika serviceavtal vi erbjuder.

Drift-tips

Är det dags att tanka?

Som kund hos Svenska Kraftprodukter AB får du alltid ett förmånligt pris på driv- och smörjmedel. Du är välkommen att vända dig till oss när du ska tanka ditt aggregat eller behöver hjälp med övriga ärenden angående drivmedel och eldningsoljor.

Förläng livslängden på din reservkraft!

Vår rekommendation är att göra en service på ditt elverk eller aggregat varje år. Har du nyligen installerat din kraftprodukt kan du också boka din garantiservice hos oss, vi hjälper dig även om du införskaffat produkten hos annan leverantör.