logotipo

BLOG

Det är händelserika tider för Svenska Kraftprodukter! Här kan du följa de senaste utvecklingarna och projekten som vi arbetar med. Håll utkik efter mer uppdateringar inom kort!

Projekt och Referenser

Varje dag jobbar vi med att säkra våra kunders kraftförsörjning och leverera trygga energilösningar. Läs mer om några av våra projekt och samarbeten här.

Alltid kul med nöjda kunder!
I veckan sålde vi ett riktigt fint Himoinsa elverk på 45 kVA till en kött- och vilthandel på Vikbolandet. De behövde reservkraft för sin rullande verksamhet som även skulle funka för mobil strömförsörjning.

Under våren har vi varit i kontakt med en klient som hyrt elverk av oss för att optimera sin verksamhet. Efter en trevlig affär och utvärdering av periodens produktivitet var kunden så nöjd att han bestämde sig för att köpa produkten. Alltid trevligt med glada kunder!

Senaste nytt

Nyfiken på vad som är på gång i företaget och vad vi arbetar med just nu? Här kan du läsa de senaste nyhetsuppdateringarna och intressanta utvecklingar hos oss.

Det är så mycket roligt som händer nu och för ett tag sedan gjorde vi premiär som utställare på Work Boat Mässan.
Vi vill skänka ett stort tack till Team Marin som fick oss att känna väl omhändertagna, samt tacka alla grymma utställare vi fick träffa och nyfikna besökare.

Just nu har vi fyllt på lagret med praktiska inverter elverk. Perfekt till de projekten som kräver smidig funktionalitet eller om du behöver reservkraft till sommarstuga, båt eller husbil. Vi tror att det kommer vara hög efterfrågan på dessa under sommaren så ring eller maila oss för att boka ditt elverk idag.

Under månaden har våra servicetekniker varit ute på fältet och jobbat. Innan påsk var Albin ute och servade en större reservkraftsanläggning i Östergötland, men vi ser fram emot att vidga vårt geografiska område ännu mer under våren. Är du i behov av service på ditt elverk eller anläggning hjälper vi dig gärna. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig.