logotipo

BLOG

> Projekt och referenser

Service på större reservkraftanläggning

Under månaden har våra servicetekniker varit ute på fältet och jobbat. Innan påsk var Albin ute och servade en större reservkraftsanläggning i Östergötland, men vi ser fram emot att vidga vårt geografiska område ännu mer under våren. Är du i behov av service på ditt elverk eller anläggning hjälper vi dig gärna. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Se också:

Den 5-7 september finns vi på plats i underbara Skåne på denna årliga höjdpunkt där en mängd intressanta aktörer samlas. Kom och träffa oss på Motorbanan Ring Knutstorp, Helsingborg.

Stort TACK till alla er som kom och besökte oss i vår monter på Kistamässan, Mötesplats: Samhällssäkerhet 2024 under den gångna veckan. En fantastiskt möjlighet för oss att dra vårt strå till stacken för en ökad beredskap i Sverige genom att informera om hur våra produkter fungerar samt vad man, både som organisation och privatperson, ska tänka på när det gäller just elförsörjningen under en eventuell kris.

Den 19-20 mars håller vi till på årets viktigaste Konferens & Utställning på Kistamässan i Stockholm. Kom och besök oss och hjälp till att öka Sveriges beredskap.