logotipo

BLOG

Det är händelserika tider för Svenska Kraftprodukter! Här kan du följa de senaste utvecklingarna och projekten som vi arbetar med. Håll utkik efter mer uppdateringar inom kort!

Projekt och Referenser

Varje dag jobbar vi med att säkra våra kunders kraftförsörjning och leverera trygga energilösningar. Läs mer om några av våra projekt och samarbeten här.

Senaste nytt

Nyfiken på vad som är på gång i företaget och vad vi arbetar med just nu? Här kan du läsa de senaste nyhetsuppdateringarna och intressanta utvecklingar hos oss.

Just nu har vi fyllt på lagret med praktiska inverter elverk. Perfekt till de projekten som kräver smidig funktionalitet eller om du behöver reservkraft till sommarstuga, båt eller husbil. Vi tror att det kommer vara hög efterfrågan på dessa under sommaren så ring eller maila oss för att boka ditt elverk idag.

Under månaden har våra servicetekniker varit ute på fältet och jobbat. Innan påsk var Albin ute och servade en större reservkraftsanläggning i Östergötland, men vi ser fram emot att vidga vårt geografiska område ännu mer under våren. Är du i behov av service på ditt elverk eller anläggning hjälper vi dig gärna. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig.